Olet tässä:

Etusivu > Näin voit auttaa

Filippiinit

Toiminnan tunnetuksi tekeminen ja/tai jäsenyys

Juuri tällä hetkellä voi tiiviimmin osallistua toimintaan jäsenenä.  Liittymis- ja jäsenmaksut ohjataan myös ShelterBoxien hankintaan. Yhdistyksemme toiminta perustuu vapaaehtoistoimintaan, ja yhdistyksen kulut on joka tapauksessa sitouduttu pitämään alle 10% saaduista varoista. Lahti-Wesijärvi rotaryklubi on toistaiseksi sitoutunut kustantamaan toiminnan pyörittämisestä syntyvät perusmenot (esim. pankin kulut).

Henkilöjäsenen liittymismaksu 10 € ja vuosimaksu 10 €
Yhteisöjäsenen liittymismaksu 150 € ja vuosimaksu 150 €
Kannatusjäsenen maksut vapaaehtoisia, kuitenkin liittymismaksu min. 300 € ja vuosimaksu min. 300 €

Liity jäseneksi täyttämällä jäsenanomuslomake.  Jos olet kiinnostunut hyväntekeväisyystyöstä, katso millaisia tehtäviä ShelterBox Tuki ry:ssä on tarjolla!  Henkilötietojen, mukaan lukien jäsentiedot, käsittelystämme lyhyt selvitys tässä linkissä.

Jäsenen toimintamahdollisuuksia

Jäsenenä voi luonnollisesti tyytyä maksun maksamiseen, ja siten enemmän sitoutuneena on mukavampi seurata ShelterBoxien liikkumista ja muuta toimintaa. Ja tietysti jäsenryhmä voi saada seurata "omankin" ShelterBox -lahjoitusarvonsa kohteisiin ehtimistä.

Enemmän jäsenyydestä saa varmasti irti osallistumalla yhteisen asiamme eteenpäin viemiseen. Katso, löydätkö tältä listalta itsellesi mieleistä tekemistä. Meillä on esitemateriaalia (englanninkielistä), ja annamme mielellämme uusille esittelijöille muutakin tukea. Suomessa on hallussamme myös viisi ShelterBoxia sisältöineen, joiden esittely on motivoivaa ja kiinnostusta herättävää. Yksi boxi on pysyvästi pääkaupunkiseudulla, toinen Oulussa ja kolmas Lappeenrannassa. Muut boxit ovat toistaiseksi Lahdessa ja toimitus Lahdesta onnistuu varmasti pienin junailuin mille paikkakunnalle tahansa Suomessa.

Voit myös lahjoittaa haluamasi summan tai koko laatikon hinnan suoraan ShelterBoxille:
http://www.shelterbox.org/donate.php