Olet tässä:

Etusivu > Avustuskohteissa nyt > 24.8.2016 Maanjäristys iskenyt Italiaan

Tilanne maailmalla - klikkaa uutisen otsikkoa ja lue lisää

24.08.2016

24.8.2016 Maanjäristys iskenyt Italiaan

24.8.2016 Maanjäristys iskenyt Italiaan
Yli 70 kuollutta, satoja kadonneita

Varhain tänä aamuna maanjäristys iski keski-Italiaan. Kymmeniä on kuollut ja monet ovat vielä loukussa romahtaneiden rakennusten alla.

Maanjäristys tuntui satojen kilometrien päässä sen keskipisteestä. Olemme olleet jatkuvassa yhteydessä Italian maajaostomme sekä paikallisten viranomaisten kanssa.

Avustustiimi on koottu ja he ovat jo matkalla Italian syrjäisemmälle vuoristoalueelle Perugiasta kaupungista kaakkoon arvioimaan avuntarvetta. Kumppanijärjestöt, kuten Punainen Risti ovat myös auttaneet arviointien tekemisessä.

ShelterBoxilla on varastoja eri puolilla Eurooppaa ja olemmekin valmiita reagoimaan nopeasti, jos perheitä jää ilman suojaa.

ShelterBox on ollut mukana auttamassa monissa lähihistorian suurimmissa maanjäristyskatastrofeissa, kuten Haitissa 2010 ja Nepalissa 2015. Olemme toimittaneet apua myös Italiaan, mikä on maanjäristysaltista aluetta. Vuonna 2012 toimitimme yli 100 telttaa Emilia-Romagnan alueelle 6.0 magnituden maanjäristyksen jälkeen. Vuonna 2009 6,3 magnituden maanjäristys tappoi Abruzzossa yli 300 ihmistä. Toimitimme yli 300 boxia suojia ja tarvikkeita järkyttyneille perheille.

ShelterBoxin tavoitteena on, ettei yksikään perhe jäisi ilman suojaa, kun katastrofi iskee. Tämän tavoitteen takana ovat tukijamme eri puolilla maailmaa. Teidän tuellanne voime parhaiten auttaa Italian maanjäristyksen eloonjääneitä. Näin voit auttaa. Kiitos tuestasi!


Lähettäjä
24.08.2016

RSS News from UK