Olet tässä:

Etusivu > Avustuskohteissa nyt > 6.6.2016 Apua tarvitaan kiireesti

Tilanne maailmalla - klikkaa uutisen otsikkoa ja lue lisää

06.06.2016

6.6.2016 Apua tarvitaan kiireesti

6.6.2016 Apua tarvitaan kiireesti
ShelterKitejä tarvitaan Syyriassa.

Sam Hewett, ShelterBoxin operaatio koordinaattori, auttaa suojaa tarvitsevia perheitä Syyriassa, mutta häneltä ovat avustustarvikkeet loppumassa. Toimitamme parhaillaan uusia tarvikkeita, mutta ne eivät riitä. Ne eivät läheskään riitä.

Taistelut, aseistetut joukot ja äkilliset tulitukset pakottavat kokonaisia yhteisöjä pakenemaan pakolaisleireihin. Monet näistä leireistä ovat nyt ääriään myöten täynnä. Tilaa ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi. Perheet nukkuvat yönsä ulkona, ellemme me toimi nyt.

Saamme sinun tukeasi - jo tänään?

"Tilanne on huonompi kuin olen nähnyt vuosiin. Perheet taistelevat selviytyäkseen. Heillä ei ole kotia. Ei rahaa. Ei ruokaa. Monet heistä nukkuvat puiden alla."

Sam Hewett, operaatio koordinaattori

SINÄ VOIT AUTTAA

Varastomme ovat tyhjenemässä. Tarve näille elintärkeille tavaroille on suuri.

 

Voit auttaa meitä lähettämään ShelterKitejä Syyrian perheille sekä muille, jotka ovat jääneet konfliktien vangeiksi eri puolilla maailmaa.

Vahvoja, kestäviä pressuja voidaan käyttää vedenpitävien suojien rakentamiseen. Peitot ja patjat antavat ihmisille lämpöä ja mukavuutta. Aurinkolamput ja vedenkantovälineet auttavat tekemään päivittäisestä elämästä hieman helpompaa.

Kaikki ovat helposti kannettavia. Jos perhe joutuu lähtemään etsimään uutta suojapaikkaa, he voivat ottaa kaikki tarvikkeet mukaansa. Tarvikkeemme ovat laadukkaita, joten niitä voi käyttää uudelleen ja uudelleen.

Sam tarvitsee lisää ShelterKitejä Syyriassa. Me tarvitsemme apuasi tänään. Näin voit auttaa.


Lähettäjä
06.06.2016

RSS News from UK