Olet tässä:

Etusivu > Ajankohtaista maailmalla > Response Team -haku avattu - Sinäkö mukaan kenttätyöhön?
01.10.2018

Response Team -haku avattu - Sinäkö mukaan kenttätyöhön?

Response Team -haku avattu - Sinäkö mukaan kenttätyöhön?
ShelterBox tarvitsee avun perilletoimittamisen vapaaehtois-ammattilaisia; uusi haku-, valinta- ja koulutusprosessi käynnissä 1.10. - 9.11.2018.

Lokakuun 1. päivänä 2018 on alkanut uusi hakukausi Sinulle, joka haluat tulla Response Teamin jäseneksi.  Nämä tiimiläiset toimivat vuorollaan katastrofialueilla vastaten avun hoitamisesta perille sitä eniten tarvitseville.

Tehtävä on vaativaa monella tavalla ja hakuprosessi on myös vaativa. Viime haussa vajaa 2 vuotta sitten 400 ihmistä ympäri maailman haki, vain 18:sta tuli lopulta Response ryhmän jäsen.

Jos koet olevasi oikea henkilö, niin sinua odottaa useamman vaiheen yhdistetty koulutus ja jatkovalinta, ennen kuin olet valmis lähtemään.  Tämän ilmoituksen kuva koulutustilanteesta.

 Näin se toimii:

Vaihe 1 Online-testi: Avoinna 1. lokakuuta ja 9. marraskuuta välisenä aikana. Löydät sen sen linkistä https://www.shelterbox.org/apply-be-shelterbox-response-team-volunteer 
Linkin takaa löytyvät myös kaikki muut tarkemmat tiedot ja ohjeet.

Vaihe 2 Hakemus: Jos ensivaihe osoittaa toimintamahdollisuutta Sinulle, hakulomake täytetään 12. marraskuuta ja 30. marraskuuta 2018 välisenä aikana.

Vaihe 3 Haastattelut: Shelterbox valitsee joukon (netti)haastatteluun kutsuttavia henkilöitä. 14. tammikuuta - 8. helmikuuta 2019

Vaihe 4 Nelipäiväinen harjoittelu, jonka kulut on maksettava itse.  Sinun on oltava käytettävissä johonkin seuraavista jaksoista
7.-10. Maaliskuuta Texasissa
21.-24. Maaliskuuta Cornwallissa Englannissa
28.-31. Maaliskuuta Cornwallissa Englannissa
4.-7. Huhtikuuta Cornwalliss Englannissa

Vaihe 5 Online-koulutus: 1. toukokuuta - 16. elokuuta

Vaihe 6 Harjoittelua paikan päällä Cornwallissa Englannissa: Shelterbox maksaa tästä kaikki kustannukset.  Aika 30. elokuuta - 9. syyskuuta 2019.

Jos olet kiinnostunut vaativasta vapaaehtoistyöstä, toivomme sinut lämpimästi tervetulleeksi lähettämään hakemuksesi.  Tarvitsemme uusia kenttätyöhön kykeneviä.

Toki Suomessa tarvitaan myös tukitehtäviin ja varainkeruuseen vapaaehtoisia...


Lähettäjä
01.10.2018
Viimeksi muokattu
02.10.2018