Olet tässä:

Etusivu > Ajankohtaista maailmalla > 26.12016 Teidän avullanne elämme hyvää, onnellista elämää
26.01.2016

26.12016 Teidän avullanne elämme hyvää, onnellista elämää

26.12016 Teidän avullanne elämme hyvää, onnellista elämää
Ritta ja Dorica menettivät kotinsa, kun tulvat tuhosivat heidän kylänsä Chickwawassa Malawissa. He menettivät sänkynsä, maataloustyökalunsa ja kaiken ruokansa - kaiken paitsi vaatteet, jotka heillä oli yllään.

Onneksi meillä oli mahdollisuus toimittaa heille ja heidän naapureilleen ShelterBoxit, jotka olivat täynnä perustarvikkeita, joilla päästä alkuun mm. tukeva perheteltta, keittiötarvikkeita ja peitteitä.

Yksi erityisen tarpeellinen tarvike oli LuminAID aurinkolamppu, mikä kestää jopa 16 tuntia yhdellä latauksella. Puhallettava lamppu on vedenkestävä. Se kelluu ja on kevyt jopa pienen lapsen kantaa.

Tästä videosta voit katsoa, kun kyläläiset saavat LuminAID-lamput. Voit nähdä, kuinka niin yksinkertaisella asialla kuin aurinkolampulla voi olla iso vaikutus sellaisten ihmisten kuin Ritta ja Dorica elämään.

Tarvitsemme sinun apuasi, jotta voimme pakata aurinkolamppuja jokaiseen ShelterBoxiin ja näin varmistaa, ettei yksikään perhe jää pimeään tänä talvena. Täältä voit katsoa, miten voit auttaa.

Kiitos avustasi!


Lähettäjä
26.01.2016