Olet tässä:

Etusivu > Ajankohtaista maailmalla > 9.10.2015 Podcast: Inspiroivaa kansainvälistä varainhankintaa
09.10.2015

9.10.2015 Podcast: Inspiroivaa kansainvälistä varainhankintaa

9.10.2015 Podcast: Inspiroivaa kansainvälistä varainhankintaa
Opiskelijat Pia ja Isabella ovat olleet ShelterBoxin tukijoita viimeiset kuusi vuotta, siitä lähtien kun heidän opettajansa Bavarian Kansainvälisessä koulussa Münchenissä tutustutti heidät hyväntekeväisyyteen ja ehdotti, että he pitäisivät varainkeruutilaisuuden.

Tänä aikana molemmista tytöistä on tullut sitoutuneita hyväntekeväisyyden tukijoita ja sen lisäksi, että he ovat pitäneet suuria varainkeruutapahtumia auttaakseen maanjäristyksen uhreja Japanissa, Haitissa ja Nepalissa, heistä on myös tullut ShelterBoxin esittelijöitä. He ovat vierailleet monissa kouluissa, myös kansainvälisissä kouluissa eri maissa ja inspiroineet muita nuoria ShelterBoxin tukijoiksi.

Tämä pari vieraili hiljattain ShelterBoxin pääkonttorilla Cornwallissa Englannissa, jossa he pääsivät näkemään, mitä käytännön työtä tehdään sen eteen, kun autetaan ihmisiä hädän hetkellä; varainhankinnan toimenpiteistä tarvikkeiden ostamiseen ja ShelterBoxien pakkaamiseen ennen kuin ne lähetetään eri puolille maailmaa.

Tässä podcastissa Pia ja Isabella kertovat, kuinka tyytyväisiä he ovat organisaation kehittymisestä ja siitä tunteesta, että heidän varainkeruuponnistelunsa viimeisten kuuden vuoden aikana ovat myös edesauttaneet tätä kehitystä.

Vierailu ShelterBoxilla antoi näille opiskelijoille myös mahdollisuuden oppia lisää erilaisista keinoista, joilla autamme katastrofin kohdanneita ihmisiä. He oppivat, miten valikoimme oikean teltan kohdemaan ilmaston ja tilanteen mukaan ja että toimitamme myös muita tuotteita, kuten ShelterKittejä, jotka auttavat ihmisiä aloittamaan heidän kotiensa ja yhteisöjensä uudelleenrakentamisen.

SlterBox ei pystyisi jatkamaan avun toimittamista ihmisille ympäri maailmaa ilman Pian ja Isabellaan kaltaisten tukijoiden apua. Jos sinua kiinnostaa tulla mukaan ShelterBoxin toimintaan - varainkeruu-, vapaaehtois- tai esittelytehtäviin, lue lisää nettisivuiltamme kohdasta Miten voin auttaa.

Kuullaksesi lisää ShelterBoxin toiminnasta, voit varata ShelterBoxin esittelyn. Kerromme järjestöstämme sekä viimeisimmistä avustuskohteistamme. Ota yhteyttä: info@shelterboxtuki.fi.


Lähettäjä
09.10.2015
Viimeksi muokattu
09.10.2015