Olet tässä:

Etusivu > Ajankohtaista maailmalla > 6.10.2015 ShelterBox uuden Bond-elokuvan ensi-iltaan
06.10.2015

6.10.2015 ShelterBox uuden Bond-elokuvan ensi-iltaan

6.10.2015 ShelterBox uuden Bond-elokuvan ensi-iltaan
ShelterBox on saanut kunnian tulla valituksi yhdeksi kolmesta hyväntekeväisyysjärjestöstä, joka saa varoja tämän vuoden Royal Film Performance -hyväntekeväisyystapahtumassa.

Cambridgen herttua ja herttuatar sekä prinssi Harry ovat nimittäneet ShelterBoxin yhdeksi CTBF Royal Film Performance -hyväntekeväisyystapahtuman kohteista. Royal Film Performance pidetään lokakuun 26. päivänä Lontoon Royal Albert Hallissa ja tänä vuonna siellä on Bondin uusimman elokuvan SPECTREN ensi-ilta.

Royal Film Performance pidetään CTBF:n hyväksi. CTBF (the Cinema and Television Benevolent Fund) on UK:n filmi-, teatteri- ja kaupallisen televisioteollisuuden hyväntekeväisyysjärjestö, mikä tukee kulissien takana työskenteleviä vaikeina aikoina. SPECTRE on kolmas Bond-elokuva, mikä on valittu Royal Film Performances -tapahtumaan sen alusta 1946 lähtien.

Heidän kuninkaalliset korkeutensa pyydettiin nimittämään kaksi muuta hyväntekeväisyysjärjestöä, jotka pääsevät osallistumaan tapahtumaan. ShelterBox valittiin erityisesti sen työstä Nepalissa maanjäristysten jälkeen. Toinen järjestö, Save the Children, valittiin heidän roolistaan Syyriasta ja Irakista pakenevien perheiden auttamisessa ja Ebola-kriisin aikana Länsi-Afrikassa. Kaikki kolme hyväntekeväisyysjärjestöä saavat samansuuruisen osuuden lipputuloista.

SPECTREssä, Daniel Craigin neljännessä elokuvassa maailman tunnetuimpana salaisena agenttina, arvoituksellinen viesti menneisyydestä johdattaa Bondin paljastamaan synkkää organisaatiota ja samaan aikaan Ralph Fiennes uutena M:nä taistelee poliittisia voimia vastaan pistääkseen salaisen palvelun toiminnassa. Elokuva on kuvattu Pinewoodin Studioilla sekä Lontoossa, Mexico Cityssä, Roomassa, Marokossa ja Itävallassa.

ShelterBoxin Alison Wallace sanoo: "ShelterBoxille on suuri kunnia päästä tälla tavalla valokeilaan ja saada tilaisuus saada varoja tällaisesta kuninkaallisesta ja juhlavasta tilaisuudesta. Maailman media on paikalla ja meillä on tilaisuus kertoa joillekin hyvin kuuluisille ja vaikutusvaltaisille ihmisille, mitä me teemme ja miten me sen teemme."

"Luulen, että omia avustustiimiläisiämme voisi myös pitää kansainvälisinä agentteina, vaikkakin vähän vähemmän loistokkaina ja salamyhkäisinä kuin 007. ShelterBoxhan reagoi myös katastrofeihin ja vaaroihin. Mutta siihen samankaltaisuudet loppuvatkin. Olemme hyvin kiitollisia kuninkaalliselle perheelle ja Sony Pictures -elokuvayhtiölle siitä, että ovat ottaneet meidät tähän tapahtumaan mukaan. Toivomme, että kaikki lahjoittajamme, tukijamme ja vapaaehtoisemme jakavat ilomme ja ylpeytemme tästä valinnasta."

Tämä on tänä vuonna jo toinen kerta, kun ShelterBox on esillä Hollywood-elokuvien yhteydessä. ShelterBoxin Australian alajaosto toimitti boxeja ja telttoja San Andreas-elokuvan maanjäristyksen jälkeiseen avustusleirikohtaukseen.

Bond-valokuva Sony Pictures.


Lähettäjä
06.10.2015
Viimeksi muokattu
07.10.2015