Olet tässä:

Etusivu > Avustuskohteissa nyt > 11.4.2016 Ei kotia eikä omaisuutta Fidzillä

Tilanne maailmalla - klikkaa uutisen otsikkoa ja lue lisää

12.04.2016

11.4.2016 Ei kotia eikä omaisuutta Fidzillä

11.4.2016 Ei kotia eikä omaisuutta Fidzillä
Ovalau on kuudenneksi suurin saari Fidzillä. Kun hirmumyrsky Winston iski saarille kuusi viikkoa sitten, se aiheutti laajaa tuhoa Ovalaulla ja muilla saarilla.

KUVA: Lapset leikkivät talon raunioilla Ovalaun saarella Fidzillä.

Kun myrsky pyyhkäisi läpi Tokoun, kylän mikä sijaitsee Ovalaun saarella merenpinnan alapuolella, ihmiset suojautuivat kuntakeskukseen. Odottaessaan myrskyn laantumista, he näkivät peltikattojen lentävän, omaisuuden leviävän ympäriinsä ja kokonaisten talojen hajoavan sementtiperustuksiinsa asti.

Kuntakeskuksessa ei pystynyt lepäämään, sillä myrsky nostatti niin suuren aallokon, että vesi nousi ihmisten rintaan asti. Vanhempien piti kannatella lapsiaan ilmassa pitääkseen heidät turvassa.

Vaikka nämä yhteisöt ovat tottuneet Tyynenmeren äärimmäisiin olosuhteisiin, monet perheet elävät edelleen hätämajoitustiloissa, kuten kouluissa ja kuntakeskuksissa.Fidzi Diane and baby

KUVA: Diane ja Yokimi-vauva heidän ShelterBox-telttansa edessä.

Diane ja hänen perheensä ovat asuneet kuntakeskuksessa myrskystä lähtien. Heidän kotinsa tuhoutui ja he menettivät kaiken omaisuutensa. Se oli pelottavaa, varsinkin kolmekuukautiselle Yokimille.

Teidän tuellanne ShelterBoxin avustustiimi on voinut toimittaa Dianalle ja hänen perheelleen ShelterBoxin. Boxi sisältää teltan, jossa he voivat yöpyä, kunnes saavat uudelleenrakennettua kotinsa sekä muita tärkeitä tarvikkeita, jotka auttavat heitä palaamaan normaaliin elämänrytmiin, kuten keittiötarvikkeita, aurinkolamppuja ja vedensuodattimen.

Dianalle ja hänen perheelleen ShelterBox antaa apua päivittäiseen elämään. Diana sanoo: "Olen niin onnellinen tästä teltasta - meillä oma oma paikka, missä nukkua."

Teidän lahjoituksenne auttavat meitä toimittamaan ShelterBoxeja -telttoja ja tarvikeita- ihmisille, jotka ovat menettäneet kaiken. Huolimatta vaikeasta maastosta, syrjäisistä saarista tai uusista myrskyistä, ShelterBoxin avustustiimit jaksavat aina vielä vähän pidemmälle saavuttaakseen hädänalaiset ihmiset.

Me autamme nyt Fidzin ihmisiä, mutta joka puolella maailmaa on perheitä, jotka elävät ilman suojaa. Kiitos, kun autat meitä auttamaan! Näin voit auttaa.


Lähettäjä
12.04.2016
Viimeksi muokattu
12.04.2016

RSS News from UK