Olet tässä:

Etusivu > Avustuskohteissa nyt > 20.2.2016 ShelterBoxilla on apua Fidzillä - avustustiimi matkaan, kun pyörremyrsky on ohi

Tilanne maailmalla - klikkaa uutisen otsikkoa ja lue lisää

28.02.2016

20.2.2016 ShelterBoxilla on apua Fidzillä - avustustiimi matkaan, kun pyörremyrsky on ohi

20.2.2016 ShelterBoxilla on apua Fidzillä - avustustiimi matkaan, kun pyörremyrsky on ohi
Kategoria 5:n "megamyrsky" - trooppinen pyörremyrsky iski Fidzille. ShelterBoxilla on avustustarvikkeita jo valmiiksi varastoituna saarilla ja avustustiimit Uudesta Seelannista ja Australiasta ovat lähdössä liikkeelle.

Tuhoisa trooppinen pyörremyrsky riehuu Fidzin saarilla Tyynellä Valtamerellä. Myrskyn voimakkuus on meteorologien mukaan "miltei yli mittaristojen". Trooppinen pyörremyrsky Winston on Fidzille pahimman mahdollisen tapahtuman toteuma. Myrskyn odotetaan iskevän suoraan eniten asutuimmalle saarelle  pääkaupunki Suvaan.

ShelterBoxilla on jo valmiiksi jotain avustustarvikkeita Fidzillä ja voi toimittaa lisää tarvikkeita Aucklandin ja Melbournen varastoilta, kun kuljetusjärjestelyt voidaan toteuttaa turvallisesti.

Operaatiopäällikkö Alf Evans kertoo: "Lähetämme avustustiimin heti, kun se on turvallista. Luultavimmin sunnuntaina tai maanantaina. Uuden Seelannin ja Australian jaostomme ovat valmiustilassa ja harkitsemme kumppanuusjärjestön kanssa yhteistyötä. He käyttävät aluksia saavuttaakseen myös eristyksissä olevat alueet. Meillä on myös Rotary-kumppaneita saarilla ja saamme ensikäden tietoa tapahtumista.

Kaikki on nyt kiinni Cyclone Winstonin aiheuttamista tuhoista meri- ja ilmakuljetuksille."

Lue lisää: http://www.shelterbox.org/news.php?id=1749Lähettäjä
28.02.2016
Viimeksi muokattu
28.02.2016

RSS News from UK