Olet tässä:

Etusivu > Avustuskohteissa nyt > 19.2.2016 Aleppossa taistelua aikaa vastaan

Tilanne maailmalla - klikkaa uutisen otsikkoa ja lue lisää

22.02.2016

19.2.2016 Aleppossa taistelua aikaa vastaan

19.2.2016 Aleppossa taistelua aikaa vastaan
Aleppo, Syyrian toiseksi suurin kaupunki, on vaarassa jäädä kokonaan taistelevien joukkojen piirittämäksi, kun taisteluiden etulinja lähenee jatkuvasti. Monet perheet ovat paenneet, mutta n. 300.000 ihmistä on jäänyt kaupunkiin.

ShelterBox työskentelee yhdessä Relief Aidin kanssa saadakseen elintärkeitä suojia Aleppon asukkaille ennen kuin he ovat kokonaan eristyksissä muusta maailmasta.

Sam Hewett, ShelterBoxin operaatiokoordinaattori, kertoo: "Vuosien taisteluiden jälkeen Aleppo on raunioina. Kaupungin infrastruktuuri on hajalla; ei sähköä, ei jätehuoltoa ja vain saastunutta vettä."

"Aleppo on jo osittain hallituksen joukkojen saartama ja jos kaupunki valloitetaan, asiat menevät vielä huonompaan suuntaan. Ruoka ja lääkkeet loppuvat ja luultavimmin monet kodit ja rakennukset tuhotaan."

Kilpailemme aikaa vastaan saadaksemme apua Syyriaan ja Aleppoon ennen kuin avustuskuljetukset katkaistaan. Tarvitsemme apuasi voidaksemme lähettää avustustarvikkeita näille perheille ennen kuin on liian myöhäistä.

Aiomme toimittaa perheille tarvikkeita, kuten patjoja, pressuja, muovilevyjä, aurinkolamppuja ja vedenkantovälineitä. Vahvoja pressuja voidaan käyttää kattojen tai seinien paikkaamiseen ja muovilevyjä rikkinäisten ikkunoiden peittämiseen.

Peitot ja patjat, joita on viisi joka pakkauksessa, tarjoavat paitsi lämpöä, mutta niitä voidaan käyttää myös huoneiden jakamiseen. Aurinkolamput tuovat valoa kaupunkiin ilman sähköä ja vedenkantovälineillä ihmiset voivat kerätä ja kuljettaa vettä turvallisista lähteistä.

Kaikki tarvikkeet ovat helppoja kantaa, joustavia ja kestäviä. Jos perheen pitää jättää heidän kotinsa ja etsiä suojaa muualta, he voivat helposti ottaa nämä tarvikkeet mukaansa ja käytää niitä uudelleen ja uudelleen. Tarvikesetti perheelle maksaa vain 115 € ja sisältää tärkeimmät tarvikkeet selviytyäkseen vaikeissa olosuhteissa. Kiitos, kun lahjoitat jo tänään!

 

KUVA: ShelterBox/Relief Aid


Lähettäjä
22.02.2016

RSS News from UK