Olet tässä:

Etusivu > Avustuskohteissa nyt > 18.4.2016 Kohtalokas maanjäristys iski Ecuadorissa

Tilanne maailmalla - klikkaa uutisen otsikkoa ja lue lisää

18.04.2016

18.4.2016 Kohtalokas maanjäristys iski Ecuadorissa

18.4.2016 Kohtalokas maanjäristys iski Ecuadorissa
ShelterBoxin avustustiimi on lähdössä Ecuadoriin arvioimaan avuntarvetta 7,8 magnituden maanjäristyksen jälkeen.

KUVA: Wikimedia http://ow.ly/4mOf7B

Järistys on ollut tuhoisa. Kadut ovat halkeilleet ja monet rakennukset ovat sortuneet jättäen ihmiset kodittomiksi ja aiheuttaen tuhansia uhreja.

ShelterBoxin avustustiimiläiset Jon Berg (UK) ja Kara Lapso (US) ovat valmistautumassa matkaan lähtöön Ecuadoriin. He menevät paikan päälle arvioimaan tuhoja ja millaisia hätäsuojia tarvitaan.

ShelterBoxilla on avustustarvikkeita valmiina naapurimaa Kolumbiassa sekä Panamassa ja Boliviassa. Ne voidaan toimittaa nopeasti maahan, mutta tarvitsemme teidän apuanne. Lahjoitustenne avulla voimme lähettää avustustiimejä paikan päälle toimittamaan hätäaputarvikkeita sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Näin voit auttaa.

ShelterBoxeissa voimme toimittaa suojaa ja elintärkeitä tarvikkeita, kuten peittoja, aurinkolamppuja ja vedensuodattimia perheille, jotka ovat menettäneet kotinsa ja koko omaisuutensa. Voimme toimittaa myös vahvoja pressuja ja rakennustarvikkeita, jotta ihmiset voivat uudelleen rakentaa kotinsa.

James Luxton, ShelterBoxin operaatiotiimin johtaja, sanoo: "On elintärkeää, että lähetämme tiimin Ecuadoriin arvioimaan tilannetta. Jälkijäristykset ja maanvyörymät yhdessä rankkasateiden kanssa voivat aiheuttaa lisää vaurioita rakennuksiin. Monet perheet ovat näissä hirveissä olosuhteissa ilman mitään suojaa."

Ecuadorin maanjäristys on viimeisin järistys viime viikon Japanin, Myanmarin, Vanuatun ja Afganistanin järistysten jälkeen. Apua tarvitaan eri puolilla ja siksi me tarvitsemme teidän apuanne. Kiitos, että lahjoitat sen verran, kun voit ja varmistat, että yksikään perhe ei jää ilman suojaa.


Lähettäjä
18.04.2016

RSS News from UK