Olet tässä:

Etusivu > Ajankohtaista > 11.12.2015 ShelterBox ja Rotary International uudistivat partnerisopimuksensa

Ajankohtaista

12.12.2015

11.12.2015 ShelterBox ja Rotary International uudistivat partnerisopimuksensa

11.12.2015 ShelterBox ja Rotary International uudistivat partnerisopimuksensa
ShelterBoxin ja Rotary Internationalin uudistettu projektipartneruus otetaan ilolla ja innostuksella vastaan

Rotary International on uudistanut projektiyhteistyösopimuksen ShelterBoxin kanssa jatkamalla sopimusta kolmella vuodella. Vuonna 2012 ShelterBox sai kunnian olla ensimmäinen Rotary Internationalin virallinen projektipartneri. Nyt on sovittu, että tämä humanitaarinen yhteistyö jatkuu ainakin vuoteen 2019 asti.

ShelterBoxin juuret juontavat 15 vuoden takaa, jolloin toiminta lähti liikkelle yhden rotaryklubin projektina. ShelterBox-järjestö on kasvanut ja on nyt suurin Rotaryn kansainvälinen projektipartneri koko järjestön 110-vuotisen historian aikana. Kumppanuus tarjoaa mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä ja yhdistää resursseja. Rotarien väsymätön varainhankinta auttaa ShelterBoxia saavuttamaan tavoitteensa. Rotarit tarjoavat myös kontaktiverkostojaan, logistista apua sekä arvokasta paikallistuntemustaan eri katastrofimaissa. Monet rotarit ovat myös ShelterBoxin avustustiimiläisiä toimittaen apua maailmanlaajuisesti ja jokainen ShelterBoxin seitsemästätoista kansainvälisestä alajaostosta on rotarien tai rotaractien perustama.

ShelterBoxin pääjohtaja Alison Wallace sanoo: "Ei ole suurempaa kutsumusta kuin auttaa ihmisiä hädässä. Kerta toisensa jälkeet rotarit työskentelevät yhdessä ShelterBoxin kanssa. Monet heistä myös ShelterBoxin järjestössä. Rotarien merkistystä ShelterBoxille ei voi yliarvioida. Olen ilahtunut siitä, että Rotary International on jälleen jatkanut virallista projektiyhteistyöpartneruuttamme vahvistaen ystävyyden rinkiämme, mikä ulottuu eri puolille maailmaa".


Lähettäjä
12.12.2015
Viimeksi muokattu
12.12.2015